Filosofien om Folkvang

Filosofien om Folkvang handler om at proritere Frejas værdier.

Gudinden for fred, omsorg og bæredygtighed tilhørte gudeslægten vanerne, og hendes hjem var Folkvang. Hertil kaldte hun de døde, der kæmpede for hverdagen, medens vikingemændene drog på togt. Folkvangs krigere var især de kvinder, der passede jorden, børnene, de gamle og samfundet, medens mændene var fraværende.

I Valhalla samlede asernes høvding Odin de vikinger, der døde i kamp. Deres gebet var krig, undertrykkelse og grådighed. Valhalla Warriors.

Asernes erobrings-indstilling er taget til med tiden, og den truer jordens natur. Derfor skal Frejas krigere på banen. Hendes Folkvang Warriors er krigere for fred, omsorg og bæredygtighed; vores hensigt er at værne om jorden – og livsglæden.

Folkvang-filosofien indgår i bogen Nordens Mytologiske Årstidsfester.